Új Brand:
Biona
Egyenesen a ködös albionból; Nagy-Britanniából! Új Biona termékek; -Kókusztej, cukor, krém, olaj -Waffel, kekszek, csoki -reggeliző krémek -tej-, tojás- és glutén mentes termékek

Biokum Klub információk

 

Kedves Látogató!

A Biokum Klub egy egyszerű módon követhető pontrendszer alapján létrejött törzsvásárlói klub, amely számos kedvező lehetőséget tartogat Önnek, mint megbecsült Vásárlónknak.

A működési elve a következő:


  Minden egyes termék rendelkezik egy egyénileg meghatározott pontértékkel, melyet az adott termék megvásárlása esetén jóváírunk Önnek.

  Ezek a pontértékek minden megrendelést követően összeadódnak az Ön virtuális pontgyűjtő számláján.
Amennyiben Ön eléri a 100 pont jóváírást, Ezüst Klubtag válik, aminek köszönhetően a következő vásárlástól 3 % kedvezménnyel juthat hozzá a kívánt termékekhez.
A következő szint az Arany Klubtag minősítés, amelyhez összesen 250 pontra van szüksége, a kedvezmény pedig 5 %.
Ha Ön sikeresen összegyűjt 500 pontot, eléri a legmagasabb törzsvásárlói szintet és Platina Klubtagként már 8 % engedmény jár a vásárlásaihoz.

Figyelem!
A fent említett kedvezmények az akciós cikkekre nem vehetők igénybe!

Regisztráció után minden egyes klubtag e-mailben kap értesítést az általános akciókról. Ezen túlmenően viszont egyéni, személyre szabott akciós ajánlatokat is elkészítünk, amelyeket csak az érintett klubtag vehet igénybe, ezzel is kifejezve a törzsvásárlók iránt tanúsított megbecsülést.

A klubtagság a belépéstől, azaz az első vásárlástól számított egy évig érvényes, viszont az adott törzsvásárlói szint eléréséhez szükséges pontmennyiség felett összegyűjtött pontokat Ön a következő évre is magával viszi!

A klubtagság lejártáról a pontos időpont előtt e-mailben felhívjuk a figyelmét.

Hírlevélre feliratkozás

Értesüljön rendszeresen az aktualitásokról!

Kosár

A kosár tartalma: 0 db

Segíthetünk?

A termékeinkkel kapcsolatos kérdéseire választ adunk.

+36

Facebook