A MÁRKÁRÓL

A Pesasur egy andalúz halászfaluban található, Spanyolország és Portugália határán. Cégünk nagy hagyományokat és tudást halmozott fel a halkonzervek gyártása terén, és ehhez a munkához a székhelyünk ideális: a Cadizi-öbölben, az Azori-szigetek környékén, valamint Marokkó északi és Portugália déli partjai között gazdag vizek várják a halászokat. Nálunk, a Pesasur-nál hagyományos halkonzervek széles választéka várja a vásárlót, melyeket nagy történelmi és gasztronómiai értékkel bíró receptek alapján állítunk elő.

TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ

A FRISSESSÉG ÍZE

Termékeink alapját az Andalúziai öbölben fogott friss makréla, tonhal és szardínia képezi, gyárunkban pedig szigorú termelési és minőségi szabványokat követünk. Munkatársaink a halat kézműves módszerekkel dolgozzák fel, vegyszerek nélkül, de tiltott a színezékek használata is.

Termékeinket első andalúz halkonzervgyárként, 2009 óta „ökológiai szűz olajjal készült halkonzerv” tanúsítvánnyal láthatjuk el, ez is garantálja, hogy magas piaci értékű bioterméket fogyaszt, aki minket választ.

TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ

A MINŐSÉG AZ ELSŐ

A Pesasur 150 munkavállalója magasan képett a halkonzerv és a sózott hal előállítása terén. Termékeink kiválóságát a különféle minőségbiztosítási tanúsítványokhoz kapcsolódó, rendszeres külső ellenőrzések is garantálják.

TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ

Kapcsolódó cikkek

KINT A TERMESZETBEN

Korábban szó esett róla, mit is jelent a bio életmód. A BIO jelző nem csupán [...]

Olvass tovább!
KÓKUSZOLAJ A GYERMEKEKNEK

A kókuszolaj rengeteg csodálatos felhasználási területet kínál számunkra, felnőttek számára az étkezésen kívül lehet használni [...]

Olvass tovább!
10 CSODÁLATOS (ÉS VÁRATLAN) MÓD A MOGYORÓVAJAK HASZNÁLATÁHOZ

A diófélék és a különböző magfélék már évtizedek óta megtalálhatók otthonok millióiban, a konyhaszekrényekben. Annak [...]

Olvass tovább!